Kast inmeten? Wij helpen u graag een handje mee🤚. Vraag een gratis FlexiSlide rolmaat aan!

Dat is handig: bewezen toepassingen van onze klanten!

FlexiSlide WhiteOak 5-deuren impressie

Het is ontzettend leuk om te zien hoe klanten onze schuifdeuren (willen) gebruiken. Vaak krijgen wij de vraag of de FlexiSlide schuifdeuren geschikt zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen. In deze blog delen wij een aantal toepassingen waarbij klanten zeer tevreden zijn over het eindresultaat!

AFsluiten van kasten

De meest genoemde toepassing door onze klanten; is het plaatsen van de schuifdeuren voor een bestaande of nieuwe doe-het-zelf kastenwand. Hierbij wil men graag de kast op een eenvoudige wijze afsluiten middels een stijlvolle schuifdeur. Het inmeten van de kastdeuren wordt meestal als het lastigst ervaren. Zeker in wat oudere woningen kan het zijn dat de ene kant van de kamer wat hoger of lager is dan de andere zijde. Door de universele hoogtemaat van de FlexiSlide schuifdeuren wordt dit euvel voorkomen. Het inventieve systeem zorgt er namelijk voor dat deze verschillen eenvoudig middels het verstellen worden opgelost. Daarnaast blijven eventueel resterende marginale verschillen verborgen in de speciaal daarvoor ontworpen railsen. Dus, geen ingewikkelde inmeetprocessen of de kans dat een speciaal op maat gemaakte deur niet past. Hier zijn onze schuifdeuren een uitkomst; gewoon eenvoudig, vanuit de doos op maat afstellen en klaar is kees!

Inloopkast en nis

Ook het scheiden van ruimtes in de vorm van een inloopkast of nis wordt regelmatig genoemd. Hierbij is het van belang dat de deuren volledig open kunnen voor een gemakkelijke toegang tot de kast. Dit kan door een schuifdeur te plaatsen, van binnenuit gezien, tegen de opening van de kast of door deze zelfs te verzinken in de muur (zie onderstaand voorbeeld). Door de per schuifdeur meegeleverde positiestop kan je de deuren op iedere gewenste positie ‘in stand houden’. Hierdoor kan je bepalen of de deuren volledig dienen te openen, of dat juist een kleinere opening gewenst is. In het geval van een nis kan hierdoor de achterzijde van de schuifdeur als wand worden beschouwd. Dan kan je mooi spullen of meubels uit het zicht houden, zelfs wanneer je de schuifdeur(en) opent.

Spoor voorbeelden Walkin

Ter afsluiting

Natuurlijk zijn er tal van toepassingen te bedenken voor de FlexiSlide schuifdeuren; bijvoorbeeld ter vervanging van bestaande schuifdeuren voor een IKEA inbouwkast of om alle rommel in de garage uit het zicht te bewaren. Eigenlijk zijn wij wel benieuwd wat voor inventieve toepassingen onze klanten nog meer weten te bedenken, misschien heb jij zelf wel een goed idee?

Bekijk de mogelijkheden óf configureer jouw schuifdeuren!

Deel op FB
Tweet
WhatsApp
Mail
Pint it

Meer weten over onze producten?

vraag of opmerking?