Kast inmeten? Wij helpen u graag een handje mee🤚. Vraag een gratis FlexiSlide rolmaat aan!

Eindelijk mijn kast netjes weggewerkt met FlexiSlide schuifdeuren

FlexiSlide installatie vooraf
FlexiSlide installatie na

Juist, Na voor de zoveelste keer geïrriteerd mijn bijkeuken uit te lopen was het moment daar: het wordt tijd om die alsmaar uitbreidende rommelhoek op te ruimen en netjes af te sluiten met kastdeuren. Al een tijd denk ik eraan om schuifdeuren te plaatsen, maar het omwille van tijd en vooral budget heb ik dit tot dusver uitgesteld. Nu ben ik toch maar op het internet gaan rondneuzen om inspiratie op te doen. Via Google kwam ik terecht bij het Noorse bedrijf FlexiSlide. Ik was zo positief verrast door het systeem dat ik dit bereikbaar wilde maken voor iedereen in Nederland!

Meten is weten

Het belangrijkste aspect van het plaatsen van een schuifdeur is het inmeten, dit is waar het bij mij dreigde mis te gaan. Ik woon in een ouder huis met een houten vloer, wat zorgt voor ongelijke hoogtes aan de linker- en rechterkant van de nis. Dus problemen met het inmeten en bestellen van passende schuifdeuren liggen op de loer, vooral bij varianten die vooraf op maat worden gemaakt in de fabriek. Het risico dat de deuren toch nét niet blijken te passen is groot en daarnaast zit ik niet te wachten op een kast met scheve deuren. Zeker op het moment dat ik dan al weken heb gewacht op mijn bestelling, zou dat natuurlijk vies tegenvallen. Daarom zocht ik naar een oplossing die ik zelf kon afstellen in de hoogte, zodat ik waar nodig de deuren kon bijstellen. Via Google kwam ik uit bij een partij in Noorwegen: FlexiSlide. Dit bedrijf maakt schuifdeuroplossingen die worden verkocht in grote Noorse doe-het-zelf zaken. Het product is modulair en er is keuze uit verschillende varianten. Het meest bijzondere aan dit systeem is dat het in hoogte verstelbaar is tussen de 210 en 250 centimeter. Dit was voor mij een uitkomst, want nu hoefde ik enkel nog stil te staan bij de breedte van de kast.

Op rolletjes

Toen ik dit product tegenkwam heb ik contact opgenomen met de fabrikant om te vragen of deze schuifdeuren ook bij mij in de buurt werden verkocht. Helaas was dit (nog) niet het geval, wel waren ze bereid om mij het product toe te sturen vanuit Noorwegen. En ja hoor, niet veel later kwam de bestelling binnen: 3 dozen met ieder 4 stuks deurpanelen, boven- en onderrails, positiestoppen voor de deuren, handvatten en alle installatiebenodigdheden om dit pakket daadwerkelijk te monteren. De eerstvolgende zaterdag ben ik vol goede moed begonnen met het installeren van het systeem. Alles werd duidelijk uitgelegd in de aangeleverde montagehandleiding en de aanvullende instructievideo’s waar de handleiding naar verwijst. Eigenlijk was het monteren van de schuifdeuren vrij eenvoudig. Zeker na de eerste deur was het trucje zo gepiept voor de overige deuren. Wat opviel was de robuustheid van de deuren, ondanks dat deze uit individuele panelen bestaat voelt het allemaal heel stevig aan.

Voor iedereen

FlexiSlide installatie vooraf
FlexiSlide installatie na

Nu heb ik deze schuifdeuren inmiddels al een poosje in huis en ik ben er nog altijd erg blij mee. Om die reden heb ik besloten om dit product vanuit Nederland beschikbaar te maken voor iedereen die schuifdeuren wilt plaatsen. Door een voorraad aan te leggen in Nederland wordt het namelijk eenvoudiger en goedkoper om dit product hier aan te bieden. Kortom, met veel trots mag ik dan ook zeggen dat wij officieel de Nederlandse verdeler van FlexiSlide producten zijn.

Zo, nu heb je een beeld van het ontstaan van deze website en het product wat wij verkopen. Kijk snel verder en voel je vrij om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Hopelijk biedt deze oplossing voor jou net zo’n uitkomst als dat het voor mij heeft betekend

Deel op FB
Tweet
WhatsApp
Mail
Pint it

Meer weten over onze producten?

vraag of opmerking?