Lanceeractie: Ontvang 10% cashback op je gehele bestelling.

Schuifdeuren

FlexiSlide™

FlexiSlide heeft een manier gevonden die het gemakkelijker en goedkoper maakt om kwalitatief hoogwaardige en mooie schuifdeuren in huis te realiseren. Stijlvol, eenvoudig zelf te monteren en universeel in hoogte verstelbaar tot 250 centimeter. De kracht van Danish Design en Dutch thinking!

Of het nu gaat om een doe-het-zelf schuifdeur ter afronding van een kastenwand of om het plaatsen van een schuifwand voor een nis. Schuifdeuren van vloer tot plafond kunnen zowel esthetisch als praktisch gezien een buitengewoon goede oplossing zijn voor de woning.

Het is vrijwel onmogelijk om individueel in hoogte verstelbare schuifdeuren te verkrijgen, alles moet op maat besteld en geproduceerd worden. Hierbij geldt dat maatwerk en aantrekkelijke prijzen vaak niet hand in hand gaan. Wij bieden hier met ons schuifdeursysteem antwoord op. We maken het gemakkelijker, sneller en goedkoper om kwalitatief hoogstaande schuifdeuren te realiseren voor een scala aan toepassingen. Het systeem is hier ook voor geprezen door het gerenommeerde German iF Design Award.

Fronten

Bepaal zelf de breedte van de deuren – 62, 82 of 102 cm.

De fronten zijn verkrijgbaar in 5 verschillende uitvoeringen met een houtstructuur. De panelen zijn vakkundig geproduceerd in planken van 10 mm dik, waarna deze aan beide zijden zijn gelamineerd. De fronten worden geleverd in verpakkingen van 4 stuks die gezamenlijk tot aan 250 centimeter hoogte reiken. De deuren zijn zo gemaakt dat er aan weerszijde 1 centimeter overlap is met de andere deuren in de rails. Dit zorgt voor een mooi en strak resultaat!

FlexiSlide BlackOak schuifdeuren
FlexiSlide BurnedOak schuifdeuren
FlexiSlide GoldenOak schuifdeuren
FlexiSlide GreyOak schuifdeuren
FlexiSlide WhiteOak schuifdeuren

Aluminiumprofielen

Stijlvol, duurzaam en gebruiksvriendelijk

Om de fronten stijlvol af te werken is een perfect op het product afgestemde vloer-, plafondrails en deurafwerking ontwikkeld. Hierbij is de nadruk gelegd op stijl, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn deze aluminiumprofielen uiterst sterk en kunnen ze tegen een stootje. Dit zorgt voor een lange levensduur, zodat u jarenlang kan genieten van uw FlexiSlide schuifdeuren.

De aluminiumprofielen zijn voorzien van een zeer fijne borsteluitstraling wat het product een exclusief gevoel geeft. Door de oppervlaktebehandeling die wij toepassen op al onze aluminiumprofielen blijven deze voor een zeer lange tijd mooi en beschermd tegen het vormen van vlekken.

Daarnaast is al het aluminium gebruikt in de producten van FlexiSlide 100% recyclebaar! De aluminium materialen zijn verkrijgbaar in de uitvoering zwart of zilver.

Wij bieden 25 jaar volledige garantie op alle onderdelen!

De meegeleverde montagebeugels voor aan de achterkant van de schuifdeur hebben een speciaal ontwerp. Dit zorgt ervoor dat wanneer deze worden gemonteerd, het frame automatisch in de panelen wordt getrokken. Dit zorgt voor strakke rechte lijnen en vormt de basis voor de solide en stabiele schuifdeuren.

De wielen “zweven” in de baan.  Door het gebruik van kogellagers en de mogelijkheid tot afstellen, rollen de wielen moeiteloos en geruisloos door de rails. Door dit systeem zorgt zand nog stof ervoor dat de wielen minder soepel rollen. Daarnaast voorkomen we hiermee wrijving, wat weer resulteert in een langere levensduur van de wielen en rails. We durven te beloven dat de wijze waarop deze wielen rollen één van de beste is op de markt.

Duurzaamheid en recycling

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo is FlexiSlide ontworpen om, wanneer nodig, te demonteren en herplaatsen. Dit bespaart zowel materialen als geld. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee! Daarnaast worden onze producten vervaardigd uit recyclebare metalen en ecologisch geproduceerd en verwerkt hout

Het gebruik van aluminium draagt bij aan het recyclegehalte van onze producten. Maarliefst 95% van deze metaalsoort wordt na inzameling gerecycled waarna het zijn weg terugvind naar nieuwe aluminium producten. Deze nieuwe producten bestaan voor gemiddeld 40% uit gerecyclede materialen.

Naast aluminium is hout het voornaamste materiaal in ons producten. Het gebruiken van vezelplaat als hoofdmateriaal is een zowel op kwaliteits- als milieuoogpunt beruste keuze.

Al onze leveranciers bevinden zich voornamelijk in Europa en moeten voldoen aan de wettelijke EU-houtregelgeving en beleid voor duurzame bosbouw.

Wij kopen alleen hout van ecologische en gecertificeerde bronnen.

Accessoires

Yes! we zijn live

en dat willen we vieren!

Deel het eindresultaat van jouw schuifdeuren met #Flexislide en ontvang 10% Cashback op je bestelling!

yes! we zijn live

En dat willen we vieren!

Deel het eindresultaat van jouw schuifdeuren met #FLEXISLIDE en ontvang 10% CASHBACK OP Je BESTELLING