Kast inmeten? Wij helpen u graag een handje mee🤚. Vraag een gratis FlexiSlide rolmaat aan!

Schuifdeuren

FlexiSlide

FlexiSlide maakt het mogelijk om betaalbare doe-het-zelf schuifdeuren in huis te realiseren. Dit zelf te monteren schuifdeursysteem is door haar slimme ontwerp eenvoudig te plaatsen. De schuifdeuren hebben door de verstelbare hoogtemaat altijd de juiste inpashoogte. Hierdoor is iedere FlexiSlide zelfbouw schuifdeur standaard in de hoogte verstelbaar tussen 210 en 250 centimeter. Het schuifdeursysteem is verkrijgbaar in drie breedtematen 62, 82 en 102 centimeter en modulair uit te breiden naar wens middels accessoires. Denk bijvoorbeeld aan softclose, extra rails(en) en meer! Perfect voor iedere doe-het-zelf project.

Onze schuifdeuren bieden dé oplossing om eenvoudig doe-het-zelf schuifdeuren te plaatsen ter afronding van een kast, nis of afscheiding. Door het innovatieve ontwerp wordt de doe-het-zelver in staat gesteld om maatwerk schuifdeuren te plaatsen, zó rechtstreeks uit de doos.

Dat brengt voordelen met zich mee:

  • Maatwerk voor een doe-het-zelf prijs
  • Geen lange wachttijden door fabricage: 10 dagen levertijd!
  • Geschikt voor het plaatsen van smalle en zeer brede schuifdeuroplossingen
  • Kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle schuifdeuren
  • Maarliefst 25 jaar garantie op alle onderdelen


Ons systeem is immers niet voor niets geprezen door het gerenommeerde German iF Design Award.

Fronten

Bepaal zelf de breedte van de schuifdeuren
62, 82 of 102 cm.

De schuifdeur fronten zijn verkrijgbaar in 5 verschillende uitvoeringen met een houtstructuur. De panelen zijn vakkundig geproduceerd in planken van 10 mm dik, waarna deze fronten aan beide zijden zijn gelamineerd. De fronten worden geleverd in handzame verpakkingen van 4 stuks die gezamenlijk tot aan 250 centimeter hoogte reiken. De schuifdeuren zijn zo gemaakt dat er aan weerszijde 1 centimeter overlap is met de andere deuren in de rails. Dit zorgt voor een mooi en strak resultaat! Al onze zelf te monteren schuifdeuren zijn verkrijgbaar in de breedtemaat 62, 82 of 102 centimeter.

5 stijlvolle designs

Aluminiumprofielen

Rails en Handgrepen

Om uw schuifdeuroplossing af te ronden hebben wij een perfect op het product afgestemde vloer- en plafondrail ontwikkeld. Natuurlijk in dezelfde stijl als van toepassing is op onze schuifdeur handgrepen. Hierbij is de nadruk gelegd op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn deze aluminiumprofielen uiterst sterk en kunnen ze tegen een stootje. Dit zorgt voor een lange levensduur, zodat u jarenlang zorgeloos kan genieten van uw FlexiSlide schuifdeuren.

De aluminiumprofielen zijn voorzien van een zeer fijne borsteluitstraling wat het product een exclusief gevoel geeft. Door de oppervlaktebehandeling die wij toepassen op al onze aluminiumprofielen blijven deze voor een zeer lange tijd mooi en beschermd tegen het vormen van vlekken en oneffenheden.

Wij bieden 25 jaar volledige garantie op alle onderdelen!

Strakke rechte lijnen

De meegeleverde montagebeugels voor aan de achterkant van de schuifdeur hebben een speciaal ontwerp. Het zorgt ervoor dat op het moment van monteren, het frame automatisch in de panelen wordt getrokken. Zo ontstaan strakke rechte lijnen en vormt het de basis voor de solide en stabiele schuifdeuren. Gemakkelijk tijdens de installatie en een garantie voor een prachtig eindresultaat.

Zweefwielen

De wielen “zweven” in de baan.  Door het gebruik van kogellagers en de mogelijkheid tot afstellen, rollen de wielen moeiteloos en geruisloos door de rails. Door dit systeem zorgt zand nog stof ervoor dat de wielen minder soepel rollen. Daarnaast voorkomen we hiermee wrijving, wat weer resulteert in een langere levensduur van de wielen en rails. We durven te beloven dat de wijze waarop deze wielen rollen één van de beste is op de markt.

Waar maken we het verschil?

In hoogte verstelbaar.

Met het slimme systeem van FlexiSlide™ koop je altijd passende schuifdeuren. Zolang de plafondhoogte niet meer bedraagt dan 250 cm, passen de schuifdeuren altijd! 

Dankzij ons unieke systeem is het eenvoudig om de schuifdeuren te zelf monteren. Door het systeem sluiten de deuren namelijk altijd perfect aan van vloer tot aan het plafond. Wat natuurlijk zorgt voor de mooiste resultaten.

Heeft u een plafondhoogte van meer dan 250 cm? In dat geval kan dit verschil worden opgeheven middels het aanleggen van een plint voor de vloerrail of een lat voor de plafondrail.

Eenvoudige montage.

Naast het schuifdeursysteem hebben wij ons eigen bijpassende railsysteem ontwikkeld. Deze is ontworpen om kleine natuurlijke scheeftrekkingen in de kamer op te heffen. Met als doel om de kans op imperfecties zover mogelijk terug te dringen. Onze dakreling is circa 2 cm hoger dan andere standaard rails  en beschikt over een slimme hangconstructie. Dit zorgt voor extra onzichtbare marge.

Mochten deze extra centimeters marge toch onvoldoende blijken, dan hebben we gelukkig goed nieuws. De FlexiSlide™ vloer- en plafondrails zijn vervaardigd uit een dusdanig hoogwaardig aluminium dat het wat grovere oplossingen toelaat. Bijvoorbeeld het plaatsen van een kleine wig. Het zal de rails niet buigen of draaien.

FlexiSlide Set-up liggend
FlexiSlide aluminium afwerking voorbeeld

Hoogwaardige materialen.

Zowel de vloer- en plafondrails als de deurafwerking zijn verreweg de sterkste in de branche. Dit zorgt voor een lange levensduur en luxueus gevoel.

De schuifdeuren voelen stevig aan en glijden geruisloos door de rails. We zijn dusdanig overtuigd van onze doe-het-zelf maatwerk schuifdeuroplossingen dat we iedereen 25 jaar volledige garantie geven op alle onderdelen, inclusief de bewegende.

 

Duurzaamheid en recycling

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo is FlexiSlide ontworpen om, wanneer nodig, te demonteren en herplaatsen. Dit bespaart zowel materialen als geld. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee! Daarnaast worden onze producten vervaardigd uit recyclebare metalen en ecologisch geproduceerd en verwerkt hout

Het gebruik van aluminium draagt bij aan het recyclegehalte van onze producten. Maarliefst 95% van deze metaalsoort wordt na inzameling gerecycled waarna het zijn weg terugvind naar nieuwe aluminium producten. Deze nieuwe producten bestaan op hun beurt voor gemiddeld 40% uit gerecyclede materialen. 

Naast aluminium is hout het voornaamste materiaal in ons producten. Het gebruiken van vezelplaat als hoofdmateriaal is een zowel op kwaliteits- als milieuoogpunt beruste keuze.

Al onze leveranciers bevinden zich voornamelijk in Europa en moeten voldoen aan de wettelijke EU-houtregelgeving en beleid voor duurzame bosbouw.

Wij kopen alleen hout van ecologische en gecertificeerde bronnen.

Accessoires

complete flexislide schuifdeur oplossing?

Dat kan al vanaf €470,80!