Kast inmeten? Wij helpen u graag een handje mee🤚. Vraag een gratis FlexiSlide rolmaat aan!

Tevreden klanten: Hier krijgen wij energie van!

FlexiSlide BlackOak

Wij vinden het erg leuk om van onze klanten terug te horen hoe ze onze FlexiSlide producten ervaren. Niet alleen hoe ze bij ons terecht zijn gekomen, maar ook hoe het hen afging met het monteren en plaatsen van de deuren. Afgelopen week hebben wij een leuke reactie ontvangen van een klant en deze willen wij graag met jullie delen!

De case

Ruim drie weken geleden ontvingen wij een telefoontje. Aan de andere kant van de lijn spraken wij een geïnteresseerde die al langere tijd op zoek was naar een schuifdeuroplossing. In het gesprek kwam naar voren dat dit gezin een paar maanden geleden de trotse eigenaar was geworden van een nieuwe woning. Het leek hen dat hun nieuwe stulpje meer opgeruimd zou aanvoelen, door een zeven meter lange kastenwand te plaatsen. Hierom werd bij ons de vraag neergelegd of ons systeem geschikt is om een dergelijke lange afstand te overbruggen met de deurvarianten van 1 meter breed, welke onderdelen daarvoor benodigd waren en wat het prijskaartje zou betreffen.

Afronding van doe-het-zelf project

Naar aanleiding van deze vraag hebben we samen de tijd genomen om de mogelijkheden te bespreken en wat hierbij benodigd was. De klant heeft eigenhandig het interieur van de kast gebouwd en zocht hierbij een stijlvolle, maar ook vooral eenvoudig te installeren schuifdeur om de kast af te sluiten. Na het samen doorlopen van een aantal meetinstructies en het bespreken van de woonsituatie zijn we tot een advies gekomen. Met de aanwezigheid van jonge kinderen (en dus potentieel kinderhandjes tussen de deuren) is er geadviseerd om enkele Softclose sluitingen te installeren. En zogezegd zo gedaan, de deuren waren besteld en de klant ging aan de slag.

Afgelopen weekend hebben wij een mail mogen ontvangen, voorzien van een foto, waarin hij zijn waardering uitspreekt voor het systeem en bovenal de service. Hij gaf aan dat de montagemethode hem ontzettend meeviel en hierdoor relatief snel een zeven meter lange(!) schuifdeurwand heeft geplaatst.

Ter afsluiting

Kijk; van dit soort berichten krijgen wij energie en dit zijn de verhalen die wij graag met jullie willen delen!

Ontzettend veel plezier gewenst met jouw schuifdeuren!

Deel op FB
Tweet
WhatsApp
Mail
Pint it

Meer weten over onze producten?

vraag of opmerking?